Rykande sushi

Det finns en sushirestaurang nedanför Shock som jag är jääävligt mycket stammis på sedan tre år tillbaka. På den nivån att alla i personalen vet exakt vad jag vill ha eftersom jag alltid beställer samma sak - en vegetarisk sushi med en extra soja to go. Jag får aldrig ens beställa för att de redan hunnit slå in min beställning i kassan när jag kommer fram, haha. Love it! 

 
Igår träffade jag min goda vän Cissi efter jobbet. (Hur smidigt är det inte att Shock ligger så centralt att alla bara möter upp mig där när vi stänger?! Lyx!) För några år sedan hängde vi varje dag. Under flera års tid. Vi har gjort massa roliga resor tillsammans och varit ett riktigt jäkla radarpar i Rockholm under en låååång period. Sedan skedde det klassiska skaffa-pojkvän-och-glida-isär-scenariot. Vi skaffade kille båda två och Cissi flyttade ut till sin i Jakobsberg. Det var då det blev svårare att ses för att vi bor så långt ifrån varandra. Vi jobbar ganska nära varandra men helt olika tider så det är svårt där också (igår jobbade hon över för att vänta in mig). Nu när jag kommer kunna vara lite ledig på torsdagar och fredagar kommer vi dock försöka planera in lite luncher. 
 
Jag älskar att man får in sushi som omges av en magisk, vit dimma pga kolsyreis under tallriken. Oerhört svårfångat på bild med telefonen dock! Det ser skitcoolt ut i verkligheten! 
 

Idag är min sista jobbdag denna vecka och sedan tar jag helg! Jag ska unna mig en riktig långhelg. Martin jobbade helg förra helgen så han har också långhelg nu. Vi har kollat runt lite på sista minuten-resor och typ letsdeal för att se om vi kan hitta något kul att göra. Antingen reser vi bort till typ Budapest, London eller Prag eller så kanske vi bara går på spa eller tar in på hotell en natt i Stockholm? Kanske en ost- och ölprovning eller en spökvandring i Gamla Stan? Eller så åker vi ut och slappar på landet. 

 
Detta ÄLSKAR jag med att bo i Stockholm. Möjligheterna är oändliga. 
 

Här tog vi t ex en spontan kryssning över till Helsingfors, i november förra året, där vi sedan spenderade helgen. Supermysigt!