Polar nights

Fan vad svårt det var att hitta bra ljus för att fota naglar i den här lägenheten... Jag gick i alla fall och gjorde naglar igår. De hade drop-in i Fältan, precis som jag trodde, och de hade tid för mig direkt. Jag körde på akryl för att förhoppningsvis kunna öka hållbarheten lite eftersom jag jobbar i butik. Jag gjorde dem inte särskilt långa heller eftersom jag ju måste kunna utföra mina arbetsuppgifter utan att bli sinkad av naglarna... Nagellacket har jag dock målat på själv om ni undrar varför det inte ser perfekt ut, haha. Jag är i alla fall supernöjd och känner mig sååå fin och fräsch!

Jag har, under en ganska lång period, haft ett favoritnagellack som heter "polar nights". Det ser verkligen ut som en mörk och klar stjärnhimmel över ett iskallt Lappland och jag tycker att det är så vansinnigt vackert. Jag kan verkligen längta hem till Lapplands vackra natur och gör det allt oftare. Jag vill dock absolut inte bo där permanent, men det skulle varit fint om det inte var så satans dyrt att flyga upp och hälsa på ibland. (Vårt flyg till New York i höstas var billigare än att flyga till Gällivare...) 
 
Tillbaka till nagellacket... Det börjar ta slut och jag hittar det ingenstans. Det säljs säkert inte längre. Så himla synd. Jag köpte dock ett liknande igår som hette typ "midnight sky". Det var åtminstone lite likt men inte samma sak. 
 
 
Midnight sky, polar nights och northern lights. Jag anar ett tema? Haha. #hemlängtan? 
 
Det blev aldrig en riktig polar night när vi var uppe senast för att det var molnigt eller alldeles för starkt ljus från fullmånen hela tiden (så jag försökte inte ens fota den), men här är några iskalla bilder från senaste besöket i mina hemtrakter i december:
 
Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig iordning inför en helg i Roslagen och skärgården. Jag hade egentligen tänkt dra till gymmet under morgonkvisten men appen och hemsidan låg nere så jag kunde inte se vilka pass som fanns tillgängliga och låg istället kvar i sängen lite längre än planerat och åt mysfrukost med karln (åh, nej, vad synd.... NOT). 
 
#1 - - Eleonora Adriana ♥:

Åååh vad mysig den mörka bilden med husen är!!

Svar: Tack, visst är den! Det ser så rofyllt ut tycker jag. Det är på mina föräldrars gata. :)
Tottie