Magnetröntgen av hjärnan

Så här fin och naturlig var jag alltså när jag gick hemifrån imorse, heh. Jag har inga som helst problem att gå ut helt utan smink numera (för typ tre år sedan hade jag nog haft lite ångest över det), så länge jag inte ska vara på jobbet eller typ ut på krogen... Jag tycker dock att det är sjukt roligt med smink och jag gillar att känna mig fräsch så det är ytterst sällan det händer att jag går ut utan.
 
Jag kände mig däremot oerhört naken utan alla piercingar. Septumpiercingen har jag exempelvis aldrig någonsin tagit ut sedan jag gjorde den, år 2012. Tungpiercingen har jag haft i tio år och tycker att det är obehagligt att ta ut den för att tungan känns så lätt och sladdrig utan den, haha. I kallelsen stod det att man skulle avlägsna smycken och eftersom alla förutom en person som jag pratat med som gjort magnetröntgen sa att de fått ta ut sina piercingar tog jag ut dem i förebyggande syfte. När jag kom dit fick jag veta att det hade varit lugnt, så länge jag inte har någon i ögonbrynet. Så det var ju ovärt.
 
Nu vet jag i alla fall hur jag ser ut utan. Otroligt tråkig och intetsägande, tycker jag, ärligt talat.
 
Själva röntgen gick förvånansvärt bra. Man skulle ha anmält sig i receptionen en kvart innan sin bokade tid men jag var där redan en halvtimme innan och fick komma in direkt. Jag har aldrig gjort något liknande innan och var inte ett big fan av hur instängd jag blev när jag fick åka in i det där trånga röret... Jag fick i alla fall ha Rockklassiker i lurarna och så länge jag höll ögonen stängda kändes det okej. Jag slapp kontrastvätska och sköterskan pratade med mig i högtalarna mellan varje bildsession så det kändes tryggt. Dock var larmknappen jag hållit i handen alldeles blöt av svett när jag fick komma ut därifrån, haha.
 
Jag låg i det där trånga röret i ungefär 20 minuter och var klar i så pass bra tid att jag har haft över en timme på mig att sminka mig och käka frukost på jobbet innan jag behövde börja jobba. Nu är jag också klar med allt som för tillfället behövs göras så jag ska gå ut och pyssla lite innan jag öppnar.
 
Fan vad skönt att röntgen är över så att jag slipper tänka på den mer. Resultaten kommer på onsdag.
 
Hoppas att ni får en fin måndag!
 
(Jag fick inte tillbaka min septumpiercing (eller alltså mitt tålamod tog slut) så jag hittade denna som jag haft hemma hur länge som helst men aldrig använt. Känns inte helt som jag, men jag får jobba vidare med min vanliga när jag kommer hem från jobbet).