En av mina favoritstäder

San Francisco, varför ligger du så långt bort för?
 
Två gånger har jag besökt denna fantastiska stad. En gång med familjen i början på april för två år sedan och en gång med Martin i augusti förra året. Bilderna här ovanför är från mitt första besök. Det var exakt samma väder båda gångerna (typ runt 20 grader och blåsigt) med undantag för att det var väldigt dimmigt runt Golden Gate-bron när vi var där i augusti. Så här såg det ut: 
 
Jag börjar bli otroligt sugen på att resa och se lite nya platser. Och även åka tillbaka till många ställen jag redan besökt. Att resa är ju det roligaste som finns. Vi kollade ju en del sista minuten-resor inför denna helg men bestämde oss igårkväll för att spara pengar och göra det nästa gång istället. Vi kommer köra upp till landet imorgon och spendera helgen där tillsammans med svärföräldrarna. Kanske åka på någon utflykt i närheten på lördagen bara, men mest ta det lugnt och andas lite. Det ska bli så himla skönt!
 
Inatt drömde jag att min mamma (som verkligen inte gillar ormar) var ormvakt åt mig. Jag hade tre ormar istället för en. Plötsligt hade mamma skaffat typ 20 ormar till som hon själv skulle ha som husdjur. Och jag blev arg på henne när hon plockade upp mina ormars bajs för att jag hade planerat att fota det innan jag tog bort det. 
 
Vad tror ni att det betyder? Hahaha. 
 
Idag njuter jag av en ledig dag. Jag låg, helt seriöst, kvar i sängen till klockan tio. Sedan gick jag upp, gjorde mig iordning och käkade lunch till frukost på en thairestaurang på Nybrogatan tillsammans med min barndomsvän Emma. (Samma tjej som jag lunchade med förra veckan, ja. Sjukt bra ny tradition.) Idag är en sådan dag där jag glider runt ganska osminkad i träningskläder hela dagen. Jag funderar på att kila ner till Fältöversten och se om de har några drop in-tider för att fixa naglarna. Sedan står sökande av praktikplatser högst upp på priolistan och så ska jag köra dubbelpass på gymmet ikväll - cxworx och yoga. Det ska bli såååå underbart sköööönt! Fan vad nice det är att ha lediga dagar och kunna utnyttja dem till att ta hand om sig själv och unna sig bra saker. 
 
Jag menar, helg redan på en torsdag - hur awesome?!
#1 - - Rebecca Adnell:

Fina bilder! Skulle också vilja åka dit, ser så fint ut!

Svar: Åh, tack! Det är verkligen otroligt fint. Jag rekommenderar starkt att åka dit någon gång!
Tottie